A VIP részben szereplő naptárazós trükkök megegyeznek a Kreatív Kalendárium tréningedben találhatókkal?

Nem. Bár mindkét tanfolyamban van szó naptárazásról, a naptárazáson belül egészen más területekről szólnak.

Míg a Kreatív Kalendárium egy kifejezetten kézírásos, és azon belül is leginkább a gyűrűs naptárra épülő rendszert segít felépíteni, a Kertésznadrág naptáras modulja tágabb fókusszal dolgozik: egyrészt a naptárazáshoz való hozzáállásról szól általában, másrészt pedig mindenféle naptárral foglalkozunk benne, hogy ezek egy együtt dolgozó, egymást segítő csapatot tudjanak alkotni az életedben.

A Kertésznadrág naptár-modulja az előtte levő modulokra épülve azt segít letisztázni, hogy a te konkrét élethelyzetedtől függően mit hova írj, hogyan fogalmazd meg a jegyzeteidet, hogyan dolgozzatok többen egy naptárba, és hogyan egyeztesd össze a digitálisa(ka)t a kézzel írotta(kka)l. Segítek a naptárválasztásban is, és kapsz egy nagy naptárösszehasonlító segédanyagot a 8 leggyakoribb digitális- és papír alapú naptárral.

Vagyis a modul lényege, hogy kialakíthasd a számodra legjobban működő, a téged legjobban segítő naptárrendszert – ez akkor is hozhat áttörést, ha még tudatosan ezzel a témával soha nem foglalkoztál, de még akkor is új naptárazási szemléletekkel ismerkedhetsz meg, ha kívülről fújod a Kreatív Kalendárium technikáit. 🙂