Abba szoktam hagyni az online tréningeket. Félek, hogy ezzel is így lesz.

Teljesen megértelek, hiszen hosszú a tréning. De pont ezért fogom a kezed végig – 14 hétig hetente küldöm az emlékeztetőket az újabb elérhető modulokról (sőt, a tanfolyam során fogsz kapni kifejezetten a fókusz megtartására vonatkozó gyakorlatokat is).

Ha pedig elakadsz, akkor a tanfolyam ideje alatt bármikor kérdezhetsz e-mailben tőlem, vagy a tanfolyami felületen és a zárt csoportban a közösségtől. Úgyhogy ne aggódj, egy pillanatig sem maradsz magadra az anyag feldolgozásával.

Végül: az online tréning nem egy műfaj — ahogy nem minden regény ugyanolyan, így nem minden tréning ugyanolyan. Az, hogy más tréninggel leállsz pár hét után, az nagyon gyakran a tréning készítőjének felelőssége, hiányossága.

Mi most már sok éve vagyunk ebben a szakmában Ádámmal, és több tucat nemzetközi példát ismerünk (jót-rosszat-borzalmasat), és részünkről ez a hatodik tréning, amit lefejlesztettünk. Jól ismerjük a tanfolyamosaink várható “lelkesedésgörbéjét”, és azt is, hogyan lehet úgy tagolni egy tréninget, hogy ne üljön le, de ne is bénítson meg az információdömping. Sokkal többet foglalkozunk a tanfolyamkészítésnek ezzel a strukturális részével, mint a legtöbb ember, akit a szakmában láttunk.

Úgyhogy simán lehet, hogy korábbi tréningeknél „nem a te készülékedben volt a hiba”, ahogy mondani szokás. 🙂