Napi 6-8 órában dolgozom, közben gyerekeket menedzselek, viszem a házimunkát. Érdekel a tanfolyam, de túlterhelt az életem, bele fog férni?

Az, hogy le vagy merülve, mert egymagad viszed a háztartást és a gyerekeket, az nem kifogás, hanem egy nagyon is érvényes indok! Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a háztartás és a család menedzselése egy teljes állás (minimum), és sokaknak még azon felül van fél- vagy teljes állása.

Amit csinálsz, az nem könnyű, és fontos, hogy vedd észre az elvárást, hogy „még többet kell bírnom”, és ne pörögj bele – nem, nem kell még többet bírnod. Sőt, lehet, hogy a hatékonyságnövelés helyett többet segítenél magadnak egy nagy adag empátiával.

Ebben abszolút segíthet az Ennél zöldebb nem lesz. A tanfolyam első fele segíthet letenni olyan lelki terheket, megfelelési kényszereket, amiket feleslegesen cipelsz magadban. A tanfolyam második felében az önmagadhoz összerakott használati utasításod kiépítése pedig segíteni fog abban, hogy a jövőben a nehezebb időszakokat könnyebben kezeld.

Sőt, már a tanfolyam előtt a 0. modulban találsz rá praktikus technikát, hogy csinálhass időt magadnak a tréning elvégzésére.

Nagy anyag a tanfolyam, de ez nem kell, hogy megijesszen. Arra fontos emlékeztetned magad, hogy nem kell a modulok megjelenésével együtt haladnod, elég, ha minden héten egy picit haladsz vele. Ettől függetlenül érdemes hetente egy fél órát félretenned rá, hogy valamennyire tudj haladni. Viszont mivel megkapod a hanganyagot is, nem kell a gép előtt ülnöd, ha szeretnél haladni a tréninggel – hallgathatod mosogatás, vasalás, sétálás, utazás közben is.