Napi 6-8 órában dolgozom, közben gyerekeket menedzselek, viszem a házimunkát. Érdekel a tanfolyam, de túlterhelt az életem, bele fog férni?

Az, hogy le vagy merülve, mert egymagad viszed a háztartást és a gyerekeket, az nem kifogás, hanem egy nagyon is érvényes indok! Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a háztartás és a család menedzselése egy teljes állás (minimum), és sokaknak még azon felül van fél- vagy teljes állása.

Amit csinálsz, az nem könnyű, és fontos, hogy vedd észre az elvárást, hogy „még többet kell bírnom”, és ne pörögj bele – nem, nem kell még többet bírnod. Sőt, lehet, hogy a hatékonyságnövelés helyett többet segítenél magadnak egy nagy adag empátiával.

Ebben abszolút segíthet a Túlélőkészlet. A gyakorlatokon keresztül segítek letenni olyan lelki terheket, amiket feleslegesen cipelsz magadban. Az egész tanfolyam alatt lesz lehetőséged gyakorolni a magad felé tanúsított empátiát is. Ez az egyik kulcsa annak, hogy könnyebben kezeld az élet nehezebb időszakait.

Sőt, már a tanfolyam előtt a 0. modulban találsz rá praktikus technikát, hogy csinálhass időt magadnak a tréning elvégzésére.

A tanfolyam 6 hetes, de kisebb egységekre bontottam, hogy bármilyen élethelyzetben végezhető legyen. Nem kell a modulok megjelenésével együtt haladnod, elég, ha minden héten egy picit haladsz vele. Ettől függetlenül érdemes hetente 45 percet félretenned, hogy valamennyire tudj haladni. Viszont mivel megkapod a hanganyagot is, nem kell a gép előtt ülnöd, ha szeretnél haladni a tréninggel.