Csatlakozhatok később is a tanfolyamhoz?

A következő tanfolyami csoport 2021. szeptember 13-án, hétfőn indul, magyar idő szerint 21:59 az utolsó regisztrációs határidő, utána jó darabig nem lehet csatlakozni. (Általában egy tréninget évente maximum egyszer indítok el.)

Nem tudok dönteni a csomagok között!

Semmi baj! Nem kell most eldöntened, hogy az alap vagy VIP szint lesz a végleges. A csatlakozás után bármikor felléphetsz magasabb szintre csak az árkülönbözet megfizetésével. Ha nem tudsz dönteni, kezdd el a tanfolyamot alapszinten, és ráérsz később eldönteni, hogy szeretnél-e feljebb lépni.

Mindig félbehagyom az online tréningeket. Félek, hogy ezzel is így lesz.

Van egy jó hírem: az online tréning nem egy műfaj — ahogy nem minden regény ugyanolyan, így nem minden tréning ugyanolyan. Az, hogy más tréninggel leállsz pár hét után, az nagyon gyakran a tréning készítőjének felelőssége, hiányossága.

Mi most már sok éve vagyunk ebben a szakmában Ádámmal, és több tucat nemzetközi példát ismerünk (jót-rosszat-borzalmasat), és részünkről ez a hetedik tréning, amit lefejlesztettünk. Jól ismerjük a tanfolyamosaink várható “lelkesedésgörbéjét”, és azt is, hogyan lehet úgy tagolni egy tréninget, hogy ne üljön le, de ne is bénítson meg az információdömping. Sokkal többet foglalkozunk a tanfolyamkészítésnek ezzel a strukturális részével, mint a legtöbb ember, akit a szakmában láttunk.

Úgyhogy az első, hogy kérlek, ne bántsd magad emiatt.

A második, hogy ezt a tanfolyamot témája miatt eleve még inkább azzal a perspektívával készítettük, hogy segítsünk a továbbjutásban azoknak is, akik nehezebben találnak most motivációt.

Számos, a motivációt fenntartó elemet építettünk ebbe a tanfolyamba, amivel végig fogom a kezed a tanfoylam ideje alatt:

  1. 6 hétig hetente küldöm az emlékeztetőket az újabb elérhető modulokról.
  2. A 0. modulban a mobilhátterekből válaszd ki a kedvencedet és tedd ki a mobilod hátterének, emlékeztetőnek, hogy most ezzel a tréninggel dolgozol.
  3. Bátorítalak, hogy blokkolj ki a naptáradban időt a tanfolyamnak, minden héten a következő hétre előre. Nem kell, hogy ugyanazon a napon ugyanabban az órában legyen, ha ezt nem tudod megoldani, a lényeg, hogy a kiválasztott időpont MOZDÍTHATATLAN. Az egy sürgős, fontos munkaértekezlet. Saját magaddal, de akkor is. Annyi dolgod van, hogy jelenj meg rajta, és nyisd meg a tréninget. Ha nincs motivációd, akkor is oda tudsz ülni és meg tudod nyomni a lejátszás gombot a következő leckén.
  4. A VIP csomagban lehetőséged van két élő online workshopon is részt venni. Semmi dolgod nem lesz, csak megjelenni a hívásban, onnantól kezdve visz az élő tréning meg a csoport 🙂 Ezt is direkt erre találtuk ki.
  5. Az új tréninghez az emailek mellett terveztem extra segítő emlékeztetőket is, amik a Facebook csoportba fognak kimenni folyamatosan, ahogy halad a tréning. Tehát ha ott vagy, ott is megy az extra segítség.
  6. Ha pedig elakadsz, akkor a tanfolyam ideje alatt bármikor kérdezhetsz e-mailben tőlem, vagy a tanfolyami felületen és a zárt csoportban a közösségtől. Úgyhogy ne aggódj, egy pillanatig sem maradsz magadra az anyag feldolgozásával.
  7. Amikor a tréning során úgy érzed, hogy MOST kezdesz el fáradni, veszíteni a motivációt, akkor rögtön nézzük meg, hogy mi történik. Írj nekem a tanfolyami e-mailcímemre, és megbeszéljük.

Remélem, mindez összeadva elég lesz, hogy tovább juss.

Ráadásul semmi vesztenivalód nincs: próbáld ki, és ha abszolút nem megy és semmi se működik a fenti 7 dologból (amit kizártnak tartok), akkor is kihasználhatod a pénzvisszafizetési garanciát – csak írnod kell a vásárlásodtól számított 14 napon belül, és visszaadom a pénzedet.

Napi 6-8 órában dolgozom, közben gyerekeket menedzselek, viszem a házimunkát. Érdekel a tanfolyam, de túlterhelt az életem, bele fog férni?

Az, hogy le vagy merülve, mert egymagad viszed a háztartást és a gyerekeket, az nem kifogás, hanem egy nagyon is érvényes indok! Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a háztartás és a család menedzselése egy teljes állás (minimum), és sokaknak még azon felül van fél- vagy teljes állása.

Amit csinálsz, az nem könnyű, és fontos, hogy vedd észre az elvárást, hogy „még többet kell bírnom”, és ne pörögj bele – nem, nem kell még többet bírnod. Sőt, lehet, hogy a hatékonyságnövelés helyett többet segítenél magadnak egy nagy adag empátiával.

Ebben abszolút segíthet a Túlélőkészlet. A gyakorlatokon keresztül segítek letenni olyan lelki terheket, amiket feleslegesen cipelsz magadban. Az egész tanfolyam alatt lesz lehetőséged gyakorolni a magad felé tanúsított empátiát is. Ez az egyik kulcsa annak, hogy könnyebben kezeld az élet nehezebb időszakait.

Sőt, már a tanfolyam előtt a 0. modulban találsz rá praktikus technikát, hogy csinálhass időt magadnak a tréning elvégzésére.

A tanfolyam 6 hetes, de kisebb egységekre bontottam, hogy bármilyen élethelyzetben végezhető legyen. Nem kell a modulok megjelenésével együtt haladnod, elég, ha minden héten egy picit haladsz vele. Ettől függetlenül érdemes hetente 45 percet félretenned, hogy valamennyire tudj haladni. Viszont mivel megkapod a hanganyagot is, nem kell a gép előtt ülnöd, ha szeretnél haladni a tréninggel.

Hogyan képzeljem el a tréning felépítését?

Csatlakozás után azonnal megkapod a hozzáférést a tanfolyami bevezető anyagokhoz, bónuszokhoz és a zárt online közösséghez.

2021. szeptember 13-tól kezdve 6 héten át minden hétfőn kapsz egy e-mailt a heti új anyagokról. A törzsanyagot szöveges formában és hanganyagban is eléred, utóbbi segít még jobban elmerülni az anyagban. (Én olvasom fel neked.) VIP szinten két élő online workshopon is részt vehetsz, de ha bármelyiken nem érsz rá, visszanézheted a felvételt.

A hétfőnként érkező e-mail rövid összefoglalót tartalmaz majd, de a teljes leckelistát a tanfolyami felületen olvashatod majd el, és ott találod a hanganyagokat is. A tanfolyami leckék alatt olvashatod el a többiek élményeit, visszajelzéseit, és azt, hogy nekik milyen felismeréseik, élményeik voltak az aktuális gyakorlatokkal kapcsolatban. Szólj hozzá bátran te is, ez egy zárt közösség, garantáltan nincsenek trollok. 🙂

Lehet olvasni is a tanfolyam szövegét, nem csak hallgatni?

Igen, a törzsanyag leckéinek teljes, szerkesztett leiratát is megkapod, pont ugyanúgy, ahogy a Lecsó podcastnál.

Biztonságos az online bankkártyás fizetés?

Igen. Nekem is nagyon fontos, hogy biztonságban legyen a pénzed, ezért többszintű védelmi rendszert építettünk a tanfolyami portál köré: a fizetéseket az 24 országban évi egymilliárd dollár forgalmat bonyolító Stripe kezeli, a Let’s Encrypt SSL rendszere pedig a jelenleg elérhető legbonyolultabb titkosítással látja el az adataidat.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a bankkártyaadataid a begépeléstől kezdve a fizetés befejezéséig többszörösen védettek maradnak, és azokat rajtad kívül senki nem láthatja.

Sőt! Ha bármilyen okból nem tudsz bankkártyával fizetni, akkor sincs semmi gond, mert lehetőséged van PayPallal is fizetni. 🙂

A tanfolyam végén megszűnik a hozzáférésem?

Nálam a tanfolyami hozzáférésednek nincs lejárati ideje. (Tudom, ezt nem minden online tréningfejlesztő csinálja így, de ez legyen az ő bajuk.) Amilyen szinthez megvetted a hozzáférést, az a szint a tied marad. Bármikor újraolvashatod az összes leckét, meghallgathatod a hanganyagokat, bármelyik feladatot bárhányszor újracsinálhatod és a közösségi hozzáférésed is megmarad.

Sőt! Ha bármikor ráfejlesztek a tréningre, és új leckék, modulok, videók, letölthetők, stb. kerülnek bele, ingyen meg fogsz kapni minden új anyagot, amit az elmúlt indulás óta pluszban készítettünk a tanfolyamhoz.