Mini-tréning #3 – A bozótvágó technika

Elérkeztünk a mini-tréning harmadik és legfontosabb részéhez: elmondom, mi az a négy kérdés, amivel az összes teendődet levizsgáztathatod. Ha átmennek a vizsgán, és mindegyikre igen volt a válasz, onnantól kezdve tudod, mit kell valóban beosztanod időben és energiában. Amelyik pedig nem ment át a vizsgán, azzal most rögtön nem kell foglalkoznod, és nem is kell, hogy tovább kísértsen. Külön felírhatod azokat a teendőket, amik csak a 4. kérdésen véreztek el (azaz most nem fér bele az életedbe, de egyébként fontos), és időről időre megnézheted a listádat, hogy aktuális-e már valamelyik.

Ennyire egyszerű! (A részleteket pedig a videóból megtudhatod. 🙂 )

Ha készen vagy a gyakorlattal, és szétcsaptál a teendőid között, szeretnék kérdezni valamit:

Mi élte túl a bozótvágót? Hogy sikerült a gyakorlat? Írd meg nekem! via@urban-eve.hu

Persze egy tizenöt perces mini-tréninggel még nem lehet megváltani a világot. (Bárcsak! 🙂 ) De ha megcsináltad a Bozótvágó technikát, egy nagy lépéssel közelebb kerültél ahhoz, hogy felszámold az életeden uralkodó káoszt, ura legyél az idődnek, és végre jól érezd magad!

Ha a mini-tréning alapján kedved kaptál ahhoz, hogy hosszú távon is egyensúlyt tudj teremteni a teendőid és a céljaid között, és továbbvidd a Bozótvágó szemléletét az életed többi területére is, akkor figyeld az e-mail fiókodat, hamarosan jelentkezem – ha tetszett a Bozótvágó, akkor szerintem ennek is örülni fogsz majd. 🙂