Vitorlát fel!

A Vitorlát fel! egy hat hetes internetes tréning, amiben átadom neked azokat a konkrét technikákat, amikkel én is tervezem az életemet, és amiket a leghatékonyabbnak ismerek, hogy te is új szemmel nézhess arra, hogyan tűzöl ki célokat és hogyan valósítod meg őket.

A tréning lépésről lépésre segít:

  • megtalálni a céljaidat az életed minden területén,
  • levonni a tanulságokat az előző időszakból,
  • reális akciótervet készíteni az előtted áló időszakra,
  • és úgy elindulni, hogy végre tényleg elérd, amit szeretnél.

“Amikor kitöltöttem a munkafüzetet a rengeteg célommal, örültem, hogy végre mindent összeszedtem, amivel foglalkozni akarok, és akkor na majd most elkezdünk mindért apró lépéseket tenni, és már vártam a csodamódszert, hogy ez bele is férjen a mindennapokba! Aztán jött a célredukáló gyakorlat, és rájöttem, nincs csodamódszer, nincs multitasking. Fontossági sorrend van, döntések vannak, és megengedések vannak. Ez volt a pillanat, amikor összeállt a kép, és értelmet kaptak azok a feladatok is, amikről addig azt hittem, feleslegesek.”

– Makrai Aliz

“Elméletben eddig is tudtam, hogy sok kis lépés sokkal többet ér, mint egy-két nagy, de saját bőrön tapasztalni sokkal meggyőzőbb. Így sikerült belevágnom a legnagyobb célomba, annak ellenére, hogy úgy éreztem, nem vagyok rá kicsit sem felkészült.

A nagy tanulságom, hogy ahhoz, hogy csinálhassak valamit, nem kell maximálisan megterveznem, meg előre felkészülnöm mindenre – mert akkor vagy nem érem el a célt soha, vagy csak rengeteg felesleges energiabefektetéssel.

Alapos és részletes a tanfolyam, valódi problémákról szól, ami minden embert ugyanúgy érint. Nagyon jó volt, hogy szépen fokozatosan az aktuális helyzettől értünk el a megálmodott helyzetig, és lépésről lépésre tanulhattam meg, mit kell tennem a gyakorlatban, és közben az önismeretem is fejlődött, ami mindig jól jön.”

– Baranyai Anna

Vitorlát fel! várólista

Szeretnél jelentkezni a következő körbe? Add meg itt a címedet, és szólok, ha újra nyitott a regisztráció. 🙂