Működik a módszer az én konkrét tervezőmmel?

Igen.

Ezt azért tudom ilyen biztosan, mert az első modulban bemutatom a 7 leggyakoribb tervező-elrendezést és a variációikat. Ebből megismerheted a különböző elrendezések előnyeit és hátrányait. És lehet, hogy rá is ismersz a mostani terveződ beosztására – mindegy, hogy az gyűrűs naptárban van, vagy nyomtatott-fűzött tervezőben.

Ha viszont magadnak rajzolod a beosztásokat (pl. üres füzetbe vagy Bullet Journalba), akkor jó hír, hogy minden beosztás, amit mutatok, arányosan csökkentve és növelve is megrajzolható.

Ez azt jelenti, hogy ha magadnak szeretnéd megrajzolni bármelyik általam bemutatott beosztást, azt ellesheted a videóból, és csak az arányokat követve megrajzolhatod magadnak anélkül, hogy konkrét centimétereket kellene számolgatnod.

Most már rengeteg méretű és formájú tervező létezik, úgyhogy ha az első modul tervező-elrendezés leckéje alapján sem tudod kifundálni, hogyan férjen a te terveződbe a számodra logikus beosztás, akkor pedig írhatsz a tanfolyami emailcímre, és segítek kitalálni.