Abba szoktam hagyni az online tréningeket. Félek, hogy ezzel is így lesz.

Van egy jó hírem: az online tréning nem egy műfaj — ahogy nem minden regény ugyanolyan, így nem minden tréning ugyanolyan. Az, hogy más tréninggel leállsz pár hét után, az nagyon gyakran a tréning készítőjének felelőssége, hiányossága.

Mi most már sok éve vagyunk ebben a szakmában Ádámmal, és több tucat nemzetközi példát ismerünk (jót-rosszat-borzalmasat), és részünkről ez a nyolcadik tréning, amit lefejlesztettünk. Jól ismerjük a tanfolyamosaink várható “lelkesedésgörbéjét”, és azt is, hogyan lehet úgy tagolni egy tréninget, hogy ne üljön le, de ne is bénítson meg az információdömping. Sokkal többet foglalkozunk a tanfolyamkészítésnek ezzel a strukturális részével, mint a legtöbb ember, akit a szakmában láttunk.

Úgyhogy az első, hogy kérlek, ne bántsd magad emiatt.

A második, hogy számos, a motivációt fenntartó elemet építettünk ebbe a tanfolyamba, amivel végig fogom a kezed a tanfolyam ideje alatt:

  1. 10 hétig hetente küldöm az emlékeztetőket az újabb elérhető modulokról, kihívásokról és bónuszokról.
  2. Ez a tanfolyam hosszú elméleti elmerengés helyett gyors, vidám, egyszerűen elsajátítható gyakorlatokat tartalmaz. Bízom benne, hogy a folyamatos sikerélmény folyamatosan biztosítja majd számodra a dopaminlöketet. 🙂
  3. Ennek a tanfolyamnak az elvégzéséhez napi öt-tíz perc gyakorlás is elegendő. A sok figyelemmorzsa, amit ennek a témának szentelsz, pedig összeadódik akkor is, ha egyszerre csak keveset tudsz vele foglalkozni.
  4. A 0. modulban a mobilhátterekből válaszd ki a kedvencedet és tedd ki a mobilod hátterének, emlékeztetőnek, hogy most ezzel a tréninggel dolgozol.
  5. Bátorítalak, hogy blokkolj ki a naptáradban időt a tanfolyamnak, minden héten a következő hétre előre. Nem kell, hogy ugyanazon a napon ugyanabban az órában legyen, ha ezt nem tudod megoldani, a lényeg, hogy a kiválasztott időpont MOZDÍTHATATLAN. Az egy sürgős, fontos munkaértekezlet. Saját magaddal, de akkor is. És ha csak ez egy tíz perces blokk, akkor is érvényes. Annyi dolgod van, hogy jelenj meg rajta, és nyisd meg a tréninget. Ha nincs motivációd, akkor is oda tudsz ülni és meg tudod nyomni a lejátszás gombot a következő leckén.
  6. Ha pedig elakadsz, akkor a tanfolyam ideje alatt bármikor kérdezhetsz e-mailben tőlem, vagy a tanfolyami felületen és a zárt csoportban a közösségtől. Úgyhogy ne aggódj, egy pillanatig sem maradsz magadra az anyag feldolgozásával.
  7. Amint csatlakozol a tréninghez, megkapod a hozzáférést a zárt közösséghez, ami szuper a hosszútávú motiváció fenntartásában. Csak összehasonlításképp: az előző naptárazós tanfolyamom csapata 2015 óta még mindig aktív, összetartó közösség.

Remélem, mindez összeadva elég lesz, hogy fenntartsd a motivációdat.

Ráadásul semmi vesztenivalód nincs: próbáld ki, és ha abszolút nem megy és semmi se működik a fenti 8 dologból (amit kizártnak tartok), akkor is kihasználhatod a pénzvisszafizetési garanciát – csak írnod kell a vásárlásodtól számított 14 napon belül, és visszaadom a pénzedet.