Kreatív Kalendárium Online

kreativ-kalendarium-online-kulissza-06

2015-ben indult a Kreatív Kalendárium Online, a 2014-ben tartott tanfolyamunk interaktív, multimédiás, online verziója. Ebben a tanfolyamban Budaházi Brigittával az időgazdálkodási technikák és a scrapbook segítségével megmutatjuk, hogyan lehet neked is testreszabott, egyedi határidőnaplód, ami amellett, hogy segíti a mindennapi teendőidet, egy kreatív, önkifejezési eszköz is lehet.

A 2017-os utolsó regisztráció lezárult – a következő körről csak a tanfolyami hírlistánk tagjai értesülnek. Ha nem szeretnél lemaradni a következő körről, kattints ide, csatlakozz, és írunk e-mailt, amint nyitott a regisztráció!

testimonial-marcsiCsiszár Marcsi: “Korábban sok mindenről elfeledkeztem. Én nem vagyok gép, sokszor munka közben jut eszembe, mit kellene becsomagolni az utazáshoz két hét múlva. Vagy hogy milyen izzó kell a fürdőszobai lámpába. Vagy hogy mikor voltam utoljára fogorvosnál. Eddig, ha el is jutottam odáig, hogy felírtam a tételt egy papírra, azt még aznap elkevertem, és végül mindig fogkefe nélkül utaztam.

A tanfolyam óta az a legkevesebb, hogy jobban átlátom a teendőimet. Határozottan kisebb hibaszázalékkal, precízebben készítem elő a projektjeimet, amióta használom a betétlapokat, kategóriákat. Az én kalendáriumom így jóval több, mint egy rendszerező eszköz. Monoton, stresszes napokon kinyitom, átlapozom a teleírt-rajzolt-matricázott oldalakat, és látva, milyen tartalmas, színes az életem, azonnal jobb kedvem lesz.”

Addig is fogadd szeretettel a kedvcsináló előzetes videót és a kulisszafotókat, amiket a tanfolyam anyagának forgatása és a promóciós fotózás közben készítettünk. (A bakikat különösen szeretjük, jó magunkon nevetni. 😀 )

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor ide kattintva feliratkozhatsz a hírlevelemre, és elküldöm neked a legjobb naptárazós trükkjeimet, plusz szólunk, amint indul a következő kör! 🙂