Nyári tábor akció!

Ha kalandokkal, fejlődéssel, tudatos változtatással és egy jó csapattal töltenéd a nyarat, van 3 ötletem. 🙂

A csak a korábbi önbizalom- és célkitűző tréningeseimnek meghirdetett urban:eve nyári tábor akció keretében speciális bónuszokkal megspékelve csatlakozhatsz most pár napig a 3 legerősebb tanfolyamomhoz.

Fontos, hogy ez az időlimites hűségajánlat csak korábbi Kalandoroknak és Matrózoknak szól, és 2018. július 16. hétfő 22:00-ig tart.

És hogy segítsek eldönteni, melyik tanfolyam tud neked a legtöbbet segíteni a mostani helyzetedben, íme egy gyors összefoglaló az akcióban részt vevő tréningekről.

Lássuk, milyen lehetőségek állnak előtted az urban:eve nyári táborban! 🙂

 

Hello Kaland – figyelemgyakorlatok, hogy elhagyd a komfortzónádat és kalanddá változtasd az életed

Válaszd akkor, ha…

 • Úgy érzed, belefásultál a mindennapokba, és kedves, de határozott pöccintésekre van szükséged ahhoz, hogy újra észrevedd a szépet és a jót.
 • Szeretnéd kalanddá változtatni a szürke hétköznapokat, és új szemmel néznél az életedre.
 • Új élethelyzet küszöbén vagy, akár új városba költöztél, akár új munkahelyen vagy.
 • A gyakorlatok utazás közben is végezhetőek, nem kell hozzá otthon ülni, így az sem akadály, ha nyaralni mész! 🙂

A nyári tábor-bónuszod: Exkluzív páros mini-kihívások, amiket közösen végezhetsz egy baráttal, családtaggal, vagy szeretteddel.

Az egyik őskalandor, Beatrix ezt mondta a Hello Kalandról:

Korábban mindig mindenki fontosabb volt, mint én. Mindig másokkal foglalkoztam, a legkevésbé magammal. Ez most megváltozott. Ez a tanfolyam elvitt arra az útra, hogy elfogadjam magam, hogy tényleg kimondjam, hogy szeretem magam.

 

Helló, itt vagyok! – 6+3 hetes önbizalomépítés játékos küldetésekkel

Válaszd akkor, ha…

 • Eleged van abból, hogy szürke kisegérként éled az életedet.
 • Szeretnél kevesebbet szorongani azon, hogy mások mit szólnak ahhoz, amit mondasz, vagy csinálsz, vagy ahogy kinézel
 • Szeretnéd határozottaban meghozni azokat a döntéseket, amikről tudod, hogy téged szolgálnak.
 • Szeretnél végre kiállni magadért, jobban érezni magad a bőrödben, és nem mindig magadat tenni az utolsó helyre.
 • Szívesen eljutnál a „bocs, hogy élek” hozzáállástól addig, hogy „helló, itt vagyok!”
 • Ezek a gyakorlatok is végezhetőek nyaralás közben!

A nyári tábor-bónuszod: Élő videós önbizalomtréning a nyár végén, ahol még mélyebbre áshatsz velem az önbizalom témájában, megbeszélhetjük, mik jöttek fel az utazásod alatt, és hogy merre tovább.

Dúzs Nóri így érezte magát a küldetések hatására:

Élményt ad minden egyes feladat! Felismertem, hogy bőven van miben fejlődnöm, de ez a tréning tökéletes ehhez! Végre merek ténylegesen látszani, és növeli az önbizalmam, hogy mennyien elismerik a változást körülöttem – aki meg nem, azt a sok jó érzés mellett már észre sem veszem.”

 

Vitorlát fel! – célkitűzés és célmegvalósítás

Válaszd akkor, ha…

 • Keresed az utad, szeretnéd letisztázni, hogy merre tovább az életedben.
 • Van már egy konkrét célod, de fogalmad sincs, hogyan állj neki.
 • Mindig megígéred magadnak, hogy változtatsz, de nem lesz belőle semmi, és csak telnek-múlnak a hónapok, aztán meg az évek.
 • Gyakorlati útmutatót szeretnél ahhoz, hogy lépésekre bonts a célodat, átlendülj a bukkanókon, megmaradjon a motivációd, és elérd a mérföldköveket.

A nyári tábor-bónuszod: Az „Újratervezés” videotréningem, amiben segítek átformálni a hozzáállásodat a kudarchoz, a rugalmas célkitűzéshez, és a rendszeres újratervezéshez.

Anna így váltotta valósággá a céljait a tanfolyam elvégzése után:

Belevágtam a legnagyobb célomba, annak ellenére, hogy úgy éreztem, nem voltam rá kicsit sem felkészült. Minden félelmem ellenére jelentkeztem a munkára, amihez előképzettségem nem volt, csak lelkesedésem. És sikerült! Felvettek, nagyon jó fizetéssel.

Alapos és részletes a tanfolyam, valódi problémákról szól, ami minden embert ugyanúgy érint. Nagyon jó volt, hogy szépen fokozatosan az aktuális helyzettől értünk el a megálmodott helyzetig, és lépésről lépésre tanulhattam meg, mit kell tennem a gyakorlatban, és közben az önismeretem is fejlődött, ami mindig jól jön.”

 

Nem tudsz dönteni? Dobj egy emailt a tanfolyam@urban-eve.hu címre, a tárgy legyen „Segíts nyári tábort választani!” Írd meg, hogy mi most a legnagyobb kihívás az életedben, és segítünk választani. 🙂