Konkrétan nekem segíthet a Kertésznadrág tréning?

Ránézni az időbeosztásodra, kigyomlálni az automatizmusokat, felállítani új keretrendszereket, határokat húzni és eldönteni, hogy mi most a fontos az életedben — egy olyan vágy, ami nem korhoz vagy élethelyzethez kötött.

A blogos cikkeimet, a könyvemet, és a többi tréningemet is változatos élethelyzetű emberek használták sikerrel – gimnazisták, friss diplomások, kisgyerekesek, vállalkozók, nagyszülők… Mivel nem sablonmegoldásokat adok át, hanem testre szabható technikákat mutatok, ezért a saját életedhez tudod alakítani a módszereket, bárhol is tartson most az életed.

Kertésznadrág anyagát is hasonló szemlélettel állítottam össze. Ez teszi lehetővé, hogy a tréning attól függetlenül hasznos lehet a számodra, hogy hány éves vagy, hol élsz, hogyan élsz, mik a szokásaid, vagy mi az értékrended.

Sőt! Úgy alakítottam ki a tréninget, hogy ha fél-egy-öt év múlva újra új élethelyzetben találod magad, a már ismert gyakorlatok segítsenek új megvilágítást adni a friss helyzethez.

Ha szeretnéd konkrét emberek visszajelzését is elolvasni arról, hogy ők milyen élethelyzetből érkeztek és milyen eredményeket hozott nekik a Kertésznadrág akkor ide kattintva elolvashatod a beszámolóikat. 🙂