Sokunknak felfordult az élete az elmúlt hónapokban – és akár a sűrűjében vagy, akár az újratervezés szakaszában, fontosabb, mint valaha, hogy tudd, hogy merre mész és mi alapján tervezed az életedet.

Több száz olvasómmal leveleztem az elmúlt két hónapban arról, hogy mit élnek most át, és azt találtam, hogy országról országra, helyzetről helyzetre nem mind egy hajóban evezünk, de a hajóink mégis hasonlóak. Ha már a dolgok amúgy is a feje tetejére álltak, sokan döntöttek úgy, hogy megnézik az életüket ebből az új perspektívából, és ez alapján hoztak döntéseket arról, hogy mit szeretnének változtatni az életükben.

Én továbbra is abban hiszek, hogy attól lesz jobb az életed, ha magadba fektetsz be.

Ugyanakkor az is legalább ennyire fontos, hogy végső soron te tudod a legjobban, hogy a jelenlegi élethelyzetedben mire van a legjobban szükséged.

Ennek fényében ajánlom a figyelmedbe a konkrét életterületekre létrehozott, otthonról végezhető online tanfolyamaimat:

 • a Hello Kaland játékos kihívásait, hogy ne folyjanak egymásba a napok, és hogy újra felfedezhesd a saját külső és belső világodat
 • a Kertésznadrág időkezelési eszköztárat, ha arra jutottál, hogy jobban határokat akarsz húzni az életedben, és újragondolnád az időd és a feladataid beosztását
 • a Vitorlát fel célmegvalósító tanfolyamot, ha rádöbbentél, hogy eljött az ideje, hogy belevágj rég dédelgetett tervekbe
 • a Kreatív Kalendárium Online-t, ha hozzám hasonlóan az időbeosztás kézben tartása mellett az alkotás segít most a mentális egészségednek

(Ezek mellett megnyitom a várólistát is a legújabb tanfolyamomra, az Ennél zöldebb nem lesz 2.0-ra, ami segít átgondolni, hogy merre tovább az életedben és aminek a következő köre júniusban indul, „virtuális nyári tábor” formátumban.)

TANFOLYAMOK A MOSTANI HELYZETHEZ IGAZÍTVA

Az a célom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akinek szüksége van rá. Ezért a következő újításokat vezettem be a tanfolyami felületen:

 • Minden kiajánlott tréninget beltérbiztossá tettem – a feladatok akkor is elvégezhetőek, ha a tanfolyam bármelyik pontján olyan helyzetben leszel, hogy nem hagyhatod el a lakásodat.
 • Még kedvezményesebbé tettem a részletfizetési lehetőségeket, több hónapra elosztott, alacsonyabb részletekkel — hogy akkor is csatlakozhass, ha szűkösek most az anyagi lehetőségeid. (Ez a változtatás állandó, nem időhöz kötött – mostantól ezzel a barátságosabb árképzéssel éred el a részletfizetést.)
 • Ezek a tanfolyamok folyamatosan elérhetőek lesznek, nincs határideje a jelentkezésnek. (A visszaszámlálókat továbbra is látni fogod a vásárlási oldalakon, ezek azt jelzik, hogy ha csatlakozol, mikor indul a következő csapat, és mikortól éred el a tanfolyamot.)
 • Mindemellett extra bónuszként csak május 25. hétfő estig bármelyik lenti tréningre jelentkezőknek odaadom ajándékba az egyébként önmagában nem kapható Önszeretet-stratégia minitréningemet — mert öngondoskodásból most nem lehet elég. (A bónusz tréninget a csatlakozás után rögtön aktiválhatod.)

 

És hogy segítsek eldönteni, a fentiek közül melyik tréning segíthet neked most a legtöbbet, az alábbiakban olvashatod a rövid összefoglalót a jelenlegi helyzetre legjobban illő online tanfolyamaimról. A színes gombokra kattintva további részleteket találsz az adott tréningről.

VÁRÓLISTA – LÁSD VÉGRE TISZTÁN, HOGY MERRE TOVÁBB

Az Ennél zöldebb nem lesz! 2.0 a legnagyobb, leginkább átfogó önismereti tanfolyamom. Gyakorlati útmutató ahhoz, hogy kibogozd a fejedben kavargó káoszt, kitörj az egy helyben toporgásból, és megtaláld a helyedet a saját életedben. 16 héten keresztül segítek megtalálni a saját utadat, és felfedezni nem csak azt, hogy mire van valójában szükséged, hanem azt is, hogy hogyan add meg magadnak.

 • Átadom az átfogó, de játékos önismereti eszköztáramat, hogy megismerd a miértjeidet, a valódi értékeidet, és ezzel új alapokra helyezd, hogy mit és miért akarsz az életedben — legyen szó célokról vagy átlagos hétköznapokról.
 • Segítek felépíteni a belső iránytűdet, ami segít irányban maradni a céljaid felé vezető úton, bármilyen külső hatások is érnek. Nagyon sok ember azért nem halad a céljaival, mert hiányzik nekik az az önismereti munka, ami megalapozza a célkitűzést. Ha fogalmad sincs, mit akarsz az élettől, és még a célokról való gondolkodást is „korainak” érzed, ez a tréning segíteni fog ebben.
 • Átadom azokat a tudatosság-eszközöket és öngondoskodás-rutinokat, amivel összeállítjuk a használati útmutatódat saját magadhoz, ami lendületben tart a mindennapokban, és segít jobban bánni magaddal, amikor elfáradsz vagy nehéz időszakba lépsz.
 • A tanfolyam legaktuálisabb részeként megkapod a nehéz napokra és krízisekre szóló teljes eszköztáramat: benne feszültségoldás, ihlet- és hálagyakorlatok, és teljes útmutató mélypontok kezeléséhez
 • És az extrák között: Hogyan létezz tudatosan a párkapcsolatodban, és hogyan maradj önazonos, ha vállalkozni szeretnél? Minden témát megnézünk vállalkozói szempontból, és hogy hogyan tudod összeegyeztetni más emberekkel az önismereti utadat.

A tanfolyam új köre hamarosan indul! Ha érdekel ez a tanfolyam, és nem szeretnél lemaradni, akkor csatlakozz a várólistára — ez csak annyit jelent, hogy szólni fogok neked, ha nyitott a regisztráció, nem kötelezed el magad semmire. 🙂

 

Ha nem szeretnél várni, és azonnal szeretnél az életed valamelyik területében segítséget és (virtuális, 100% vírusmentes) kézenfogást tőlem, akkor pedig olvass tovább az azonnal elérhető tanfolyamaimhoz.

FEDEZD FEL ÚJRA A KÜLSŐ-BELSŐ VILÁGODAT

Hello Kaland – mozdulj ki a komfortzónádból és változtasd kalanddá a napjaidat kihívásokkal és figyelemgyakorlatokkal

Mikor válaszd?

 • Ha úgy érzed, belefásultál a mindennapokba, és kedves, de határozott pöccintésekre van szükséged ahhoz, hogy újra észrevedd a szépet és a jót. (A gyakorlatok elvégzéséhez nem kell elhagynod a lakást, csak te kellesz hozzá.)
 • Ha elvesztetted a kapcsolatot, és szeretnél visszatalálni saját magadhoz.
 • Ha szeretnéd kalanddá változtatni a szürke hétköznapokat, és új szemmel néznél a saját világodra.
 • Ha új élethelyzet küszöbén vagy, vagy épp most nyomtak nagy ‘újraindítás’ gombot az életedre.

 


CSINÁLJ MEGVALÓSÍTHATÓ TERVET A CÉLJAIDBÓL

Vitorlát fel! – célkitűző és célmegvalósító mestertanfolyam

Mikor válaszd?

 • Ha szeretnéd letisztázni, hogy merre tovább az életedben.
 • Ha mindig megígéred magadnak, hogy változtatsz, de sosem lesz belőle semmi, és csak telnek-múlnak a hónapok, aztán meg az évek.
 • Ha van már egy konkrét célod, de fogalmad sincs, hogyan állj neki.
 • Ha gyakorlati útmutatót szeretnél ahhoz, hogy lépésekre bonts a célodat, átlendülj a bukkanókon, megmaradjon a motivációd, és elérd a mérföldköveket.

 

VEDD KEZEDBE AZ IDŐDET

Kertésznadrág – szabadítsd fel az idődet!

Mikor válaszd?

 • Ha folyamatosan el vagy úszva a teendőkkel, és úgy érzed, nincs elég óra a napban.
 • Ha nem tudsz nemet mondani, minden feladat nálad landol.
 • Ha rá sem mersz nézni a teendőlistádra, leblokkolsz, ha csak rágondolsz.
 • Ha hiába ruháztál be egy új naptárra, nem tudod használni, és nem segített semmilyen app vagy szép füzet azon, hogy jobban érezd magad.
 • Ha kihívás a pihenés, mert úgy érzed, mindig le vagy maradva, és folyton te kerülsz az utolsó helyre az életedben.
 • Ha túlterhelt a teendőlistád, és szeretnéd ép ésszel túlélni a következő időszakot.


Kreatív Kalendárium Online – legyél a naptárad mestere kreatív önkifejezéssel

Mikor válaszd?

 • Ha már tudod, hogy írásban szereted vezetni a teendőidet, de nincsen egy rendszered arra, hogy ez pontosan hogyan is nézzen ki.
 • Ha eleged van a fűzött határidőnaplókból. Soha nem olyan oldalak vannak benne, amikre neked van szükséged, és elveszel a különféle heti-napi-havi tervezők között.
 • Ha nem látsz ki a cetlihalmoktól. Minden fel van írva valahova, de ha meg kell keresni, már gondban vagy. Valahol a teendőlistákról is van egy jegyzetfüzet valahol…
 • Ha szereted a szép írószereket, de nem tudod, hogy melyiket mire tudod a legpraktikusabban használni — a gyűjteményed csak várja a megfelelő pillanatot, de sosem kerülnek sorra.
 • Ha fontos a mentális egészségednek, hogy jó legyen ránézni a naptáradra – szívesebben használod, ha a te stílusodnak megfelelő, és a te ízlésedet tükrözi.
 • Ha régóta piszkálja a fantáziádat a scrapbook, és megismerkednél a kreatív emlékmegőrzés alapjaival.


„Fog ez nekem is működni?”

A 2015-ös indulás óta 4 335 ember végzett el egy vagy több tréninget az urban:eve tanfolyami portálon. Sokan közülük vissza-visszatérő vendégei a tanfolyami közösségnek, ami számomra a legjobb visszajelzés a tréningek hatékonyságára. 🙂

A kezdetektől gyűjtöm a résztvevők visszajelzéseit, és a sikeres tanfolyamozók beszámolói sok száz embert segítettek a döntésben, hogy vajon nekik jó-e valamelyik tréningem.

Úgyhogy megkérdeztem régi tanfolyamosaimat, hogy visszagondolva az elmúlt éveikre, miben adtak hozzá a személyes fejlődésükhöz az urban:eve tanfolyamok, és mi a legnagyobb változás az életükben a hatásukra?

Ide kattintva olvashatod az ő beszámolóikat, és a különböző tanfolyamokra érkezett több tucat részletes visszajelzést is.

„Jaj, melyik legyen…!”

Nem tudod eldönteni, melyik tanfolyam illik most a legjobban hozzád? Dobj egy emailt a tanfolyam@urban-eve.hu címre, a tárgy legyen „Segíts tanfolyamot választani!” Írd meg, hogy mi most a legnagyobb kihívás az életedben, és segítünk. 🙂 (És megígérem, nem fogunk rábeszélni semmire, azt is őszintén meg fogjuk neked mondani, ha most neked egyik sem való. A célom sosem az, hogy minél több emberre rátukmáljak valamit, hanem hogy azon segítsek, akiről tudom, hogy tényleg tudok neki segíteni.)