Vitorlát fel! – 1. modul fapados verzió :)

Szia!

Köszöntelek a Vitorlát fel! átmeneti, fapados felületén! 🙂

Mint az e-mailben már írtam, a tanfolyami felület Murphy törvényének megfelelően szilveszter napjának hajnalán gondolta úgy, hogy átgondolja az eddigi életét, és addig nem enged oda senkit a tréninghez. Mi annyit tudtunk tenni, hogy kinyertük a tanfolyam leckéiből, amit tudtunk, majd átadtuk a hibát a tanfolyami felület programozóinak. Mindenképpen azt szerettük volna, hogy addig se kelljen nélkülöznöd a tanfolyamot, amíg a fejlesztők beszélgetnek a szoftverrel (ez reményeink szerint 1-2 napig tart csak), ezért létrehoztuk a tanfolyam első részének ezt a fapados verzióját érheted el az első modulnak.

Ezen a felületen megtalálod a 0. modul két legfontosabb gyakorlatát, a Bárcsak-nyomozót és a Bozótvágót. Ha eddig nem volt alkalmad ezekkel foglalkozni, akkor feltétlenül itt kezdd – ne aggódj, az első modulra két heted van, úgyhogy megvár, bőven lesz időd elmerülni az évértékelésben.

0. modul: A kikötő

1. modul: A rakomány

Ebben a fapados változatban kommentelni sajnos egyelőre nem tudsz a bejegyzésekhez, ezért a kérdéseidet és visszajelzéseidet megírhatod a Vitorlát fel! Facebook csoportjába, vagy e-mailben a tanfolyam@urban-eve.hu címre.

Végül pedig amint sikerült megszerelni a tanfolyami felületet, fogok küldeni egy új e-mailt. 🙂

Addig is jó szelet!